Az egyik legáltalánosabb probléma ami a bőr öregedésének kezdetét mutatja,  a hyperpigmentáció, egyenetlen bőrtónus. Bosszantó sötét foltok már a tini korban is megjelenhetnek, de ennek nem az öregedés az oka, inkább a kezeletlen akne utáni foltok. Manapság ugyanabban a százalékban jelennek meg a különböző okokból kialakult hyperpigmentációk: napozás miatti fotopigmentáció, öregségi foltok, (ami már idő előtt is megjelenhet, hiszen bőrünk hamarabb tud öregedni mint más szervünk, ha nem megfelelően ápoljuk), és az akne utáni foltok.  Életmódunk, napon történő leégés, barnulás és általános ultraibolya fény hatására sötét foltok jelennek meg.

pigmentfoltosAmit a legtöbb ember nem tud, hogy hyperpigmentatiója kihathat a teljes Statum Corneumra, sőt befolyásolják bőrgát egységes működését. A corneotherápián alapuló bőrápoló termékek  helyre tudják állítani a bőr barriert.

A Hyperpigmentatiós folyamat olyan,   mint egy sor fogaskerék. Ha meghibásodik a fogaskerék, vagy megszakad a folyamat,  megszűnik az akadály, így visszafordítható a folyamat.. A corneotherápiás hyperpigmentációs kezelés célja, hogy  megszakítsa ezt a folyamatot.

A corneotherápiás hyperpigmentációs kezelések egy átfogó bőrápoló megoldást eredményeznek  a korszerű aktív koncentrátumokkal, valamint a DMS® technológia  ragyogóvá varázsolja a bőrt. Ebben hyperpigmentációs  kezelésben, a DMS® előkészíti a terepet az egészséges környezethez, amelyben a célzott összetevők közvetlenül szállítják a hatóanyagokat. Termékeket egyedileg kell  igazítani, az egyedi bőrökhöz.

A Corneotherápiás termékek, magasan fejlett termékek, valóban alkalmazkodóak és biztonságosak minden bőrtípus számára.

Tapasztalatok alapján, egy új megoldás, a hyperpigmentáció kezelésére.