A ráncok, talán az első panaszok közé tartoznak a nők és férfiak körében, amit az öregedés első jeleinek vesznek. A finom vonalak gyakran megjelennek a húszas éveinkben, de hamar  elkezdenek mélyülni  és kialakulnak a ráncok a bőrön, amelyek megmutatják korunkat.

 Hogyan és mikor kezdjük el  kezelni ezeket a ráncokat ?

szaraz_borItt egy  új ránctalanító kezelés, amely segíti simábbá varázsolni bőrünket. Egy természetes ránctalanító krém, DMS® feszesítő és hidratáló, egyedi corneotherapy technológia, amely utánozza a bőr összetevőit és erősíti a bőr természetes akadályát. DMS® bebizonyította, hogy javítja a bőr hidratációját és csökkenti a vízveszteséget. A  bőr barriert egészségessé varázsolja, így egy simább, feszesebb  bőrt kapunk 3-7 napon belül. A corneotherápiás termékek használata közben, folyamatosan javul, szépül a bőr. Ahogy a bőr barrier egészségesebb lesz, és erősebb, látni  kezdjük a hosszabb távú strukturális fejlődéseket a bőrszövet alatt.

 A Corneotherápiás koncentrátumok, amelyek optimális tápanyagokat és antioxidánsokat tartalmaznak,  javítják és újjáépítik a bőrünk szerkezetét, csökkentve az öregedési folyamatokat. Tudományosan tartalmaznak ránc elleni összetevőket,amelyek végeredménye a feszesebb bőr és kevesebb ránc.

Egy teljes Corneotherapiás ránctalanító kezelés eredményeként, azonnali javulás látható, valamint a mélyebb, tartós, hosszútávú eredmény.