1. Mivel támogatunk, ha a termékeinket választod kozmetikusként?

Amennyiben kozmetikus vagy és a Dermaviduals® termékekkel dolgozol, szakmai felkészítéssel  a termékekről és használatukról.

  • Kezelési táblázattal, mely kész kezelési terveket mutat be anyagköltség számítással.
  • Termékfüzettel, mely tartalmazza a termékek leírását.
  • Oklevéllel, amit ki tudsz függeszteni a kozmetikád falára.
  • Szórólapokkal, hogy tudd a terméket a vendégeidnek bemutatni.
  • Ha igény van rá, az üzleted ablakát reklámfóliával ellátjuk.
  • Plakátokkal, névjegykártyával, vendégkártyával.

A felsorolt marketing anyagokat igény szerint, üzlet színéhez, saját logójához alakítjuk a kérésed szerint. Neked ezek teljesen ingyen vannak csak igényelned kell.

 

2. Kozmetikusként drága ez a termék nekem?

Nem! A kreatív kozmetika széles választéka megengedi, hogy annyi anyagköltséggel dolgozz, amennyit megengedhetsz magadnak. A hatás nem marad el, ha kevesebb anyagot használsz fel pl. 1 ml helyett 0,5 ml vagy nem 5 féle hatóanyag koncentrátumot teszel  fel csak 2-t. Úgy alakítod  a költséget, ahogy neked jó! Éppen ezért ez a termékcsalád nem lehet drága, mert te szabod meg a kozmetikai kezeléseknél mennyi anyagot használsz.

3. Vásárlóként drága ez a termék nekem?

Nem! Hogy merem ezt kijelenteni?  Relatív mi az, hogy drága. Gondoljunk csak egy picit át, hány kozmetikumok vettünk már meg abban reménykedve, hogy igen megtaláltam, ez biztosan segíteni fog az adott bőrproblémában. A ránctalanító krémek és a hozzá fűzött ígéretek…..Hány terméket használtál el a remény érdekében, hogy ez majd elmulasztja, feltölti, kisimítja, eltünteti…….De őszintén , valóban megtörtént ,amit vártál tőle? Ha a válasz nem, akkor ez a termék nem drága, mert amit ígér be is tartja. Ha a válasz igen, és mégis eljutottál a honlap ezen részéhez valami  mégis hiányzik. Egy dolgot szögezzünk le, de talán magától érthetődő, az igazán tiszta és minőségi hatóanyagok nem lehetnek olcsók. Csalódtál már drága bio készítményekben? Igen sajnos ez is előfordulhat. Az,hogy valami bio az csak a tisztaságát jelzi, de nem ígérte,hogy megoldja a problémád. Sok szempontot figyelembe kell venni egy termék megvásárlásakor, főleg ha nem olcsó termékről beszélünk. Ha valaki kipróbálja a Dermaviduals® kozmetikum családot és elégedett vásárlónk, mert a termék beváltja a hozzá fűzött reményeket, akkor ez a termék nem  drága! Ha bármilyen csalódás éri a vásárlót, akkor ez a termék drága volt (utóbbi természetesen nem szokott előfordulni, amennyiben mégis, panaszával forduljon hozzánk bizalommal, az info@dermaviduals.hu e-mail címen.)

 

4. Mennyibe kerül egy kezelés vele a kozmetikában?

Nincs megszabva, hogy ki mennyiért kezel vele, hiszen itt is a kreatív kozmetika jelenik meg. Te szabályozod, miből mennyit teszel bele és így te tudod mennyit ér a kezelésed.

5. Milyen géppel tudom használni a kozmetikában?

Mindegyikkel. Erre a célra lett kifejlesztve a speciális kontaktanyag, hogy minden géphez lehessen használni.

 

6. Miért nem szabad más termékekkel egyidejűleg használni a termékeket?

Mivel  liposzómás és nanoszómás termékekről beszélünk, ezek az anyagok azért vannak jelen a kozmetikumokban, hogy mint egy úgynevezett „szállító” eszközként  a bőr mély rétegeibe szállítsák a hatóanyagokat, gyors, látványos bőrkép javulást eredményezve ezzel. Ezért, ha nem az ehhez az anyaghoz kifejlesztett tisztaságú anyagot használunk, bármilyen reakciót kiválthat.

 

7.  Ha bekenem az arcom nem sminkelhetek?

De, igen, lehet sminkelni! Csak várni kell 15-20 percet, amíg a termék szállító hatása elmúlik és utána nyugodtan lehet.

 

8. Hol tudom a terméket megvásárolni, ha nincs a közelemben Dermaviduals® kozmetikus?

Vegye fel a kapcsolatot irodánkkal, + 36-30-440-1314-es számon vagy az info@dermaviduals.hu e-mail címen.

 

9. Kozmetikus oktatásokat csak Siófokon tartanak?

Nem. Budapesten is tartunk. Az aktuális oktatás helyszínét, dátumát nyomon tudod követni,ha figyeled a  facebook.com/dermavidualshungary  facebook oldalunkat vagy érdeklődhetsz bármelyik elérhetőségünkön.

 

10. Szeretném megismerni a terméket kozmetikusként milyen lehetőségek vannak?

Eljössz a meghirdetett tanfolyamokra(lásd:Oktatás fül alatt vagy  kövess minket favebook.com/dermavidualshungary). Eljössz a mi oktató központunkba Siófok Szűcs utca 5. Madmazel Kozmetika&Smink. Felveszed velünk a kapcsolatot és termék managerünket a helyszínre küldjük hozzád.

 

11. Árlistát hol találom?

Az árlista kozmetikusoknak csak kapcsolatfelvétel után érhető el.

 

12. Árlistát hol találom vásárlóként?

Vedd fel velünk a kapcsolatot és küldjük!

 

13.Ha kirendelem a termékmanagert mennyibe kerül?

Teljesen ingyenes, de csak abban az esetben áll módunkban teljesíteni, amennyiben szándékodban áll valóban komolyan érdeklődni.(termék váltás,új termék a régi mellé). Ha le vagy szerződve más céggel, ami elkötelezettséget jelent évekig számodra, akkor nem áll módunkban ezt a szolgáltatást nyújtani.

 

14. Szeretnéd megismerni  a terméket vásárlóként?

Ha van a közelben Dermaviduals® kozmetikus (lásd:partnereink fül alatt). Ha nincs vedd fel a kapcsolatot velünk a  info@dermaviduals.hu, facebook.com/dermavidualshungary  facebook oldalon küldj üzenetet.

 

15. Szeretnél csak és kizárólag Dermaviduals® termékekkel dolgozni és referencia szalont nyitni?

Van rá lehetőség, ez ügyben vedd fel a kapcsolatot velünk. A további részleteket személyes kontaktus alapján intézzük.

 

16. Miben támogatunk ha referencia szalont nyitsz?

Személyes megbeszélés tárgya.

.