Dermavidualls

Csanádyné Soós Brigitta vagyok a Dermaviduals® kozmetikumok magyarországi kizárólagos forgalmazója és a Madmazel Kozmetika & Smink Szalon Tulajdonosa. Kozmetikusként sokat tanultam és számos  továbbképzésen vettem rész . A kozmetika világa sok kihívás elé állított, amit szakemberként kellett felismerni és orvosolni.  Az évek alatt megismertem gyakorlatban a bőr működését nem csak a tankönyvekben látottak alapján hoztam azt a döntést, hogy a Dermaviduals® termék családnak helye van Magyarországon.  Szalon tulajdonosként a kozmetikában is a maximumra törekszem. Ennek jutalma, a 2014-es Év Szalonja Cím, amit megnyertem. Ez is hozzá segített, hogy elinduljak egy új világ felé. A 21. században rengeteg elvárásnak kell megfelelnie egy kozmetikumnak legfőképpen, hogy ne legyenek benne káros anyagok. A Dermaviduals® mentes PEG származéktól, mesterséges illatanyagtól, parfümtől, ásványi olajoktól, állati kísérletektől, ezért a legtöbb elvárásnak megfelel.
Szeretek az emberekkel foglalkozni, szeretem a kihívásokat és szeretnék mindenkinek segíteni, ha még nem találta meg  azt a kozmetikumot, ami az ő bőrének a legmegfelelőbb. Nyugodtan mondhatom, hogy a munkám a hobbim is. Számomra nem jelent problémát bármikor a termékeimről beszélgetni, tanácsokkal ellátni bárkit, aki kéri.

Sok szeretettel várom az érdeklődőket a termék iránt legyen szó kozmetikusról vagy felhasználóról.

Nagy Hódi Erika 
Dermaviduals® szakoktató

Én és Dermaviduals®

Szakmai pályafutásom során sok terméket kipróbáltam, nagyon sok termékkel elégedett is vagyok, de amiért a Dermaviduals® mellett döntöttem, az a hatékonyság és a bőrbe való bejutás különlegessége.

Továbbá soha nem szerettem vendégeim bőrét traumálni.  Mivel a Dermaviduals® filózofiája megegyezik az enyémmel, így nagy örömmel fogadtam a szakoktatói felkérést, amelynek a jövőben eleget teszek.   Oktatói mivoltomban is ezen filozófiát adom át a tanulóim számára. Általam forgalmazott gépekkel és a Dermaviduals® termékcsaláddal karöltve, szaktudásom legjavát adva találkozhatsz  velem professzionális oktatásaink alkalmával.

Kovács Réka
ügyintéző
+36 30/ 903-3578

Nagy örömömre szolgál, hogy a Dermaviduals® csapatát erősíthetem. Egy olyan feladatkört látok el, ahol fontos a kedvesség, emberközpontúság, problémamegoldó képesség.  Az én feladatom a rendelésekkel kapcsolatos tennivalók, a partnerekkel való kapcsolattartás. Ha bármi kérdésed lenne, ami az én hatáskörömbe tartozik, fordulj hozzám bizalommal, szívesen segítek!