Macadamianuss Öl – Makadámiadió Olaj öreg Bőrre

INCI: Macadamia Ternifolia Seed Oil (99,8%), Alcohol, Tocopherol, Caprylic/Capric Triglyce-ride, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid

Tulajdonságok:

  • 99,8%-os olaj. Tartalmazza a Triglyceridet , magas tartalomban szerepel az olajsav és a Palmitoleinsav.
  • Ausztráliában él a macadámiadió-fa, de már sok trópusi régióban ültetik.
  • Majdnem színtelen olaj, zsíros jellegű.

Bőrtípus:

Repedezett sprőd és öreg bőrre.

.