Vajon mi kell az én bőrömnek? Segítünk, hogy megtaláld a számodra megfelelőt. Nincs más dolgod csak megkeresni, hogy mire szeretnél megoldást és már meg is találod a választ.

ARCTISZTÍTÁS

Reinigungs-Gel – Arctisztító gél. Minden bőrtípusra kivétel a nagyon száraz bőrre. Használja  reggel és este az arcbőr megtisztítására. Kézbe vagy vattára nyomni és körkörös mozdulatokkal felvinni a bőrre, majd bő vízzel leöblíteni.

Reinigungsmilch mit DMS® – Arctisztítótej DMS®-sel . Minden bőrtípusra kivétel a nagyon zsíros bőrre.Használja reggel és este az arcbőr megtisztítására. Kézbe nyomni és körkörös mozdulatokkal felvinni a bőrre vagy vatta használatával, majd bő vízzel leöblíteni.

lemosas

PATTANÁSOS, PROBLÉMÁS, MITESSZERES BŐRRE

Süüsmoon® – Lotion P – Ápoló és tisztító arctonik problémás bőrre. Használja reggel és este. Lehet arcra fújni, de vigyázni kell, hogy szembe ne kerüljön! Kézbe vagy vattára tegye és úgy vigye fel a bőrre. Nem szükséges lemosni.
Plutioderm® Plus – Zsíros, aknés bőrre. Használja reggel megtisztított bőrre. Kis mennyiségben kell felvinni és elkenni a bőrön.
DMS® Basiscreme Classic – Arckrém zsíros, normál bőrre. Használja reggel és este megtisztított bőrre. Kis mennyiségben kell felvinni a bőrre.
Zink-LiposomenSerum-Cink liposzóma szérum pattanásos bőrre. Használja reggel és este megtisztított bőrre. Kis mennyiségben kell felpontozni a bőrre és elkenni.
Vitamin B Liposomen – Konzentrat- B vitamin Liposzóma koncentrátum. Használja reggel és este, megtisztított bőrre. Kis mennyiségben kell felpontozni a bőrre és elkenni.
Phytohormon-Liposomen – Hormonális bőrproblémák koncentrátuma. Használja reggel és este, megtisztított bőrre, kis mennyiségben kell felpontozni a bőrre és elkenni.
Hamamelis-Extrakt – Hamamelis kivonat irritált, gyulladásra hajlamos bőrre. Használja reggel és este,megtisztított bőrre , kis mennyiségben felpontozni és elkenni.
Grüner Tee-Extrakt – Zöld tea gyulladáscsökkentő, antibakteriális hatású kivonat. Használja reggel és este megtisztított bőrre. Kis mennyiségben fel kell pontozni és elkenni.
Aloe Vera-Extrakt – Aloe vera gyulladáscsökkentő kivonat. Használja reggel és este megtisztított bőrre. Kis mennyiségben fel kell pontozni és elkenni.
Boswellia Nanopartikel – Kiváló a gyulladásos bőrre. Használja reggel és este a megtisztított bőrre. Kis mennyiségben felpontozni és elkenni.

RÁNCOS, IDŐS BŐRRE VAGY KORAI BŐRÖREGEDÉS MEGAKADÁLYOZÁSA ÉRDEKÉBEN

Ráncos, idős bőrre vagy korai bőröregedés megakadályozása érdekében

DMS® Basiscreme High Classic Plus – Arckrém, száraz érett bőrre. Használja reggel és este a megtisztított bőrre. Kis mennyiségben kell felvinni a bőrre.

Macadamianuss Öl – Makadámiadió olaj idős bőrre. Igény szerint a megtisztított bőrre kis mennyiségben felpontozni és elkenni. Masszázshoz is alkalmazható.

Vitamin E Nanopartikel – Vitamin E regeneráló nanorészecske.  Használja reggel és este, a megtisztított  bőrre fel kell pontozni és elkenni.

Vitamin A Nanopartikel – Vitamin A  regeneráló nanorészecske. Használja igény szerint a mindennapi bőrápolásban. Figyelem! Irritációt okozhat, ezért ajánlott a minimális dózis. Kis mennyiségben felpontozzuk és elkenjük. Nagyon jól lehet kombinálni Q10 Nanopartikellel és az E vitamin Nanopartikellel.

Coenzym Q10 Nanopartikel – Q10 koenzim nanorészecske ápolás és védelem az érett bőrre. Használja reggel és este a megtisztított bőrre. Kis mennyiségben felpontozni és elkenni.

Traubenkern-Extrakt – Szőlőmag  bőrmegújító kivonat. Használja reggel és este, a megtisztított bőrre kis mennyiségben felpontozni és elkenni.

Vitamin C Liposomen Konzentrat – C-vitamin Liposzóma koncentrátum. Használja reggel és este a megtisztított bőrre, kis mennyiségben felpontozni és elkenni.

Hyaluronsäure Liposomen Plus – Hialuronsav liposzómával. Használja reggel és este megtisztított bőrre, kis mennyiségben fel kell pontozni és elkenni.

Gesichts Lotion M – Frissítő, feszesítő arctonik. Felfújni a bőrre és elkenni. Használat igény szerint.

HAJSZÁLERES, KIPIROSODÓ, IRRITÁLT, COUPEROSAS, ROSACEAS BŐRRE

Kiwi Kernöl Nanopartikel – Kiwimag olaj nanorészecske piros és irritált bőr ápolására. Napfénynek kitett bőrön nem szabad használni! Használja este a megtisztított bőrre. Kis mennyiségben felpontozni és elkenni.

Mäusedorn Serum –  Szérum arckipirosodásra, arcödémára, arcduzzanatra. Használja reggel és este a megtisztított bőrre. Kis mennyiségben felpontozni és elkenni.

Liposomen Konzentrat Plus- Rosacea és Couperosa  liposzóma konzentrátum.  Reggel és este a megtisztított bőrre, kis mennyiségben felpontozni és elkenni.

Echinacea Extrakt- Antibakteriális kivonat. Használja reggel és este a megtisztított bőrre, kis mennyiségben fel kell pontozni és elkenni. Felerősíti a hatást, ha a Boswellia nanopartikellel kombinálja.

Avocado Öl – Avokadó olaj, regenerálásra szoruló irritált bőrre. Használat igény szerint. Masszázsra is alkalmazható.

Novrithen® – Jól kenhető, gyorsan felszívódó krém, száraz, sérült, irritált bőrre. Használja reggel és este a megtisztított bőrre, kis mennyiséget felkenni.

SZÁRAZ, HÚZÓDÓ, REPEDEZETT, VÍZHIÁNYOS BŐRRE

DMS® Basiscreme High Classic Plus- Száraz, zsírhiányos bőrre. Használja reggel és este, a megtisztított bőrre kis mennyiségben felkenni.

Traubenkern Öl – Szőlőmag olaj nedvességhiányos bőrre. Igény szerint a mindennapi bőrápolásban. Használható masszázshoz.

D-Panthenol  – Száraz, vízhiányos bőrre. Használja reggel és este a megtisztított bőrre. Kis mennyiségben felpontozni és elkenni.

Liposomen NMF Komplex – Hidratáló vízhiányos bőrre. Használja reggel és este a megtisztított bőre kis mennyiségben felpontozni és elkenni.

Laminaria Digitata Serum – Bőrnedvesség stabilizáló liposzóma szérum. Használja reggel és este a megtisztított bőrre, kis mennyiségbe fel kell pontozni és elkenni.

Süüsmoon® Lotin N – Hidratáló barriererősítő arctonik. Fel kell fújni a bőrre és elkenni. Használata igény szerint.

DMS® Maske mit Vitaminen – Intenzív ápoló vitamin maszk. Használat heti 2-szer felkenni és hagyja hatni 20 percig, majd mossa le tiszta vízzel.

PIGMENTFOLTOS BŐRRE

Teint Pflegeliposomen Plus – Pigmentfolt halványító liposzóma.  Használja reggel és este, a megtisztított bőrre kis mennyiségben felpontozni és elkenni vagy csak helyi alkalmazásra (csak a foltra, ahol halványítani szeretnénk). Használja kúraszerűen.

Whitening  Konzentrat – Koncentrátum túlpigmentált bőrre. Használja reggel és este, a megtisztított bőrre kis mennyiségben felpontozni és elkenni vagy csak helyileg alkalmazni (csak a foltra, amit halványítani szeretnénk) Használja kúraszerűen.

NORMÁL BŐRRE

DMS® Basiscreme High Classic – Normál bőrre jól beszívódó nappali és éjszakai arckrém.  Használja reggel és este a megtisztított bőrre.

Hagebuttenkern Öl – Csipkebogyómag olaj. Igény szerinti használat. Masszázshoz is alkalmazható.

NORMÁL BŐRRE

DMS® Basiscreme High Classic – Normál bőrre jól beszívódó nappali és éjszakai arckrém.  Használja reggel és este a megtisztított bőrre.

Hagebuttenkern Öl – Csipkebogyómag olaj. Igény szerinti használat. Masszázshoz is alkalmazható.

SZEMKÖRNYÉK ÁPOLÁSRA

Augencreme – Intenzív szemkörnyék ápoló krém. Használja reggel és este a szemkörnyékre pici pontokban felhelyezve és körkörös mozdulatokkal masszírozza be.

Augengel Plus – Feszesítő szemkörnyék-ápoló zselé. Használja reggel és este a szemkörnyékre pici pontokban felhelyezve és apró mozdulatokkal ütögesse be.

Augentrost Liposomen Serum – Szemnyugtató liposzóma szérum. Használja reggel és este, a szemkörnyékre felpontozni kis mennyiségben és elkenni.

MINDEN BŐRTÍPUSRA ALKALMAZHATÓ KÉSZÍTMÉNYEK!

Geschichts Tonic – ápoló arctonik. Használat igény szerint. Felfújni a megtisztított bőrre.

DMS® Peelingcreme – Jojoba viasz részecskékkel ellátott arcradír.

Jojoba Öl – Jojoba olaj. Használat igény szerint. Használható masszázshoz is.

CM Glucan Komlex – Bőrvédő hatóanyag komplex. Érzékeny bőrnél is alkalmazható. Reggel és este a megtisztított bőrre kis mennyiségben felpontozni és elkenni.

Hyaluronsäure Konzentrat –  Hialuronsav koncentrátum. Reggel és este, a megtisztított bőrre kis mennyiségben felpontozni és elkenni.

Vitamin Creme Maske – Bőrmegújító, ápoló vitamin maszk. Heti 2-szer kenje fel és hagyja hatni 20 percig majd mossa le tiszta vízzel.

Bodylotion – Hidratáló vitaminos  testápoló. Használja minden nap egész testre.

DMS® Handcreme – DMS® védő és regeneráló kézkrém. Használja minden nap keze bőrének ápolására.

.