Bújtasd új bőrbe vendégeid! – szó szerint

Szeretnél több vendéget, megoldásokat a vendégeid bőrére? Gyors eredményes kezeléseket? Akkor bemutatjuk neked a DERMAVIDUALS® termékcsaládot. A Németországból származó termékcsalád a világ számos országában ismert és most Magyarországon mutatja be kiváló szakmai tudását és bőrre gyakorolt hatásait. Natúr termékek nem tartalmaznak: parabéneket, mesterséges illatanyagokat, parfümöt, ásványi olajat, szilikonolajat, állatkísérleteket nem végeznek! A látványos, gyors bőrkép- javulást a tiszta hatóanyagoknak és a liposzómás, nanoszómás hatóanyagszállító-rendszernek köszönhetjük. Gépek nélkül is látványosak a kezelések, de igény szerint lehet géppel kombinálni. A termék másik nagy előnye a DMS® alap ( DERMA MEMBRAN STRUKTUR), amelynek köszönhetően a krémek felépítése hasonló a bőr Stratum Corneum- jához.
A Dermaviduals® a kreatív kozmetikumok csoportjába tartozik, mivel a báziskrémekhez, maszkokhoz, hozzá lehet adagolni a bőrtípusnak megfelelően kiválasztott hatóanyag koncentrátumokat, szérumokat, olajokat, kivonatokat. A kozmetikum kreatívsága abban rejlik, hogy a TE kozmetikus szaktudásod szükséges hozzá, hogy milyen bőrre milyen hatóanyag-koncentrátumot adagolsz, mit tartasz vendéged számára legmegfelelőbbnek. Hiszen minden vendég más és más, különböző problémákkal, melyeket egyedi megoldásokkal orvosolhatsz.
Bemutatjuk az általunk elért eredményeket. Reméljük, a kis ízelítőnk felkelti figyelmed és te is megtapasztalhatod a sikeres kezelések fantasztikus érzését.

Ránctalanító kezelés 1 alkalommal

eu2

.

Vendégünk érzékeny, kipirosodásra hajlamos, hajszáleres bőrű A kezelést hetente kúra szerűen végeztük. 8 alkalmas kezelés után és otthoni bőrápolást is alkalmazva Dermaviduals termékekkel.

Aknés, zsírgazdag bőrű vendégünk kúrakezelés-sorozat végén. 6 hónap eltelte után.

.

eu3