Stepbystep

Step by Step, avagy lépésről- lépésre hogyan használd helyesen a Dermaviduals® kozmetikumokat!

Vendégeknek ajánljuk

A Dermaviduals® termékcsalád nagyon kreatívan lett kifejlesztve. Ez megnyilvánul a termék kiszerelésénél. A kiindulás a bázis krémek, ezek az alapok. Meg lehet választani a bőrtípusunkhoz megfelelő alapkrémet (zsíros bőrre, normál és érzékeny bőrre , zsírszegény, száraz bőrre). A krém alapja egy úgynevezett DMS® alap. Jelentése Derma Membran Struktur, ez a DMS krém megegyezik a bőrünk (hidro-lipid réteg) által  termelt anyagokkal. Ezért képes a krémet bőrazonos anyagként felismerni és nem okozhat allergiát. Gyorsan beszívódik, nem hagy zsíros érzetet maga után. Az alap krémek is bőrsimító, feszesítő hatásúak, de ha szeretnénk  plusz hatóanyaggal meg lehet erősíteni a hatását. Itt lép életbe a kreativitás. A cég ugyanis külön gyártott hozzá használható koncentrátumokat, kivonatokat, szérumokat. Ezeket a külön hatóanyagokat lehet krém nélkül is használni, bőrre fel kell pöttyözni majd elkenni. Folyékony állagú anyagok, melyek szintén gyorsan beszívódnak. Krémmel használva fel kell vinni a bőrre, elkenni és utána krémezni, de lehet a krémmel együtt kikeverni bőrön és úgy felvinni majd elkenni. Azért előnyös ez a termékcsalád, mert megválasztható milyen hatóanyagbombát szeretnénk a bőrünknek adni. Pl.: Hyaluronsavat, D-panthenolt, Aloe-Verat? Természetesen a tájékoztató tartalmazza, hogy milyen bőrre ajánlott az adott termék használata. Így valóban képesek vagyunk minden problémát ápolni.

ARCTISZTÍTÁS

 A bőrápolás a tisztítással kezdődik. Reggel és este távolítsuk el a napi szennyeződéseket. Az arctisztítás annyira fontos lépés,hogy ha megfelelően végzed a megfelelő lemosóval az már önmagában is  látványos változást hoz.

Dermaviduals®  Reinigung Gel-arctisztító gél vagy Reinigngmilch mit DMS®

0102

03

0405


BŐRRADÍR

Sokan elhanyagolják annak ellenére, hogy csak heti egyszer lenne rá szükség. Fontos szerepet tölt be a bőrápolásban ugyanis eltávolítja az elhalt hámsejteket és  lehetővé teszi az aktív hatóanyagok felszívódását a későbbiekben . Az elhalt hámsejtek eltávolítása javítja a bőrünk oxigénellátását. Fontos , hogy bőrtípusunkhoz a megfelelő bőrradírt válasszuk. Rosaceas bőrök esetében nem ajánljuk a bőrradír használatát.

Dermaviduals® DMS Peelingcreme

08

03

 


TONIK

A tonik használata a lemosás után következik és ha esetleg bőrradírozunk akkor utána. Fontos tudni, hogy a toniknak nagy szerepe van a bőr PH érték visszaállításában, amennyiben kíméletes arclemosót használunk a tonik szerepe ebben az esetben megváltozik, a legjobb ha olyan tonikot választunk amelyek hatóanyag tartalma a felszín helyre állításában , visszaállításában vesznek részt. Válaszd a bőrtípusodnak megfelelőt és építsd be a mindennapi arcápolásodba!

 • Dermaviduals®  Gesichts Tonic
 •                               Gesichts Lotion M
 •                               Süüsmoon Lotion P
 •                               Süüsmoon Lotion N

 

06


ARCKRÉMEK

Az első és legfontosabb minden bőrtípus estében a hidratálás.  A napi ápolás elengedhetetlen része az arc be krémezése. Arckrémet úgy válassz hogy milyen bőrre szeretnéd használni. A Dermaviduals® termékeknél könnyű dolgod van , hiszen az alapkrémeket 3 fajtába soroljuk és a későbbiekben aktív hatóanyag koncentrátumokkal tudod bővíteni a hatás  fokozása érdekében. Kibővíted a krém hatóanyagaid a koncentrátumban található hatóanyagokkal.

Dermaviduals® krémek: 

 • DMS Basiscreme Classic
 • DMS Basiscreme High Classic
 • DMS Basiscreme High Classic Plus

Speciális  krémek:   

 • Plutioderm Plus
 • Novrithen

0908

 

 

 

 

 

09111214


KONCENTRÁTUMOK, SZÉRUMOK, KIVONATOK

A koncentrátumok használata már nagyon elterjedt a mai bőrápolási szokásokban ugyanis gyors-látványos eredményekkel bizonyítja hatásait. A Dermaviduals®  koncentrátumok, szérumok nanotechnológiával ellátott termékek így a bőr mély rétegébe szállítják a hatóanyagokat és ott fejtik ki hatásukat. Széles választéka megoldást nyújt minden bőrtípus ápolására. Egyszerű használata segít a mindennapi bőrápolás könnyű elvégzésében. Bőrre felpontozzuk és elkenjük. Ha szükségét érezzük krémmel összekeverve helyezzük az arcra. Fontos, hogy csak Dermaviduals® krémekkel szabad összekeverni.

Dermaviduals® koncentrátumok, szérumok, olajok, kivonatok

07


OLAJOK

Az egészséges és szép bőr megőrzésében  fontos szerepet játszanak az olajok. A bennük rejlő  telítetlen  zsírsavak  és vitaminok miatt szükségünk van rá.  A Dermaviduals® kozmetikumok olajai között megtalálod a bőr számára a legmegfelelőbb olajakat.

Dermaviduals® olajak


SZEMKÖRNYÉK ÁPOLÁS

Az mindennapi arcápoláshoz egy bizonyos kor után már hozzá járul a szemkörnyék bőrének kiemelt ápolása. Azért fontos, hogy ezt időben elkezdjük, hogy a kialakuló szarkalábakat kisimítsuk a mély ráncokat feltöltsük a kialakuló ráncokat gátoljuk, kitoljuk az öregedéssel járó folyamatokat. A szem körüli bőr hatékony , rendszeres ápolása , olyan kozmetikummal  amely speciálisan  a szem  környék ápolására lettek kifejlesztve. Nem irritálnak. Minden Dermaviduals® kozmetikum így lett kifejlesztve, hogy a vékony szem körüli bőrt ápolja , feszesítse, hidratálja és irritáció mentes legyen.

Dermaviduals® szemkörnyék ápolók:

 • Augengel Plus
 • Augencreme
 • Augentrost Liposomen Serum

15


KIEGÉSZÍTŐ KOZMETIKUMOK

A bőr nagyon hálás tud lenni, ha kellően foglalkozunk vele. A telje körű szépségápoláshoz hozzátartozik a kiegészítésként heti pár napon extra úgymond hatóanyagbombával lepjük meg.

Maszkokkal melyek vitaminokkal, olajokkal dúsítva látják el a bőr különböző szükségleteit.

Dermaviduals  kiegészítő ápolás:

 • DMS Maske mit Vitaminen
 • Vitamin Crememaske