Step by Step, avagy lépésről- lépésre hogyan használd helyesen a Dermaviduals® kozmetikumokat!

 

Szakembereknek ajánljuk

Az otthoni ápolás mellett nagy szerepet kap a kozmetikai kényeztetés vagy épp probléma kezelési eljárások , ezért a Dermaviduals® kozmetikum család fejlesztett ki olyan termékeket amelyekkel csak és kizárólag szakemberek dolgozhatnak. Ebbe nyújt most betekintést és egy kicsivel  több információt a következő képsorozatok, leírások.

ENZYM-PEELING –MASKE-  Enzymes peeling maszk

Fő hatóanyagai :

Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extrakt: ananász gyümölcs kivonat(összetétele:A és C-vitamin, szerves savakat (AHA) , valamint bromelain nevű fehérjebontó enzimet tartalmaz). A bromelain gyorsítja a bőr horzsolásainak, égési sérüléseinek gyógyulását és a bőr állagát fokozatosan javítja.

Carica Papaya Fruit Extrakt/ papaya gyümölcs kivonat:

(összetétele: enzimeket, ásványi anyagokat és vitaminokat A- C tartalmaz. A kivonatban a papain , chymopapain , lysozym fehérjebontó enzimek , valamint zsírbontó lipáz enzim található). Keratinoldó hatásán kívül nyugtató gyulladáscsökkentő is.

További összetevőit itt találod: link a termékre..

Miért  ajánljuk, hogy dolgozz vele?

Mert…

 • Biológiai bőrhámlasztás , amely természetes enzimeken alapul
 • Az elhalt hámsejtek eltávolításra kerülnek. Ez jobb hatóanyag felszívódást biztosít.
 • Ideális akné kezelésekhez is, mert behatol a bőrbe, fellazítja és eltávolítja a faggyúdugót.
 • Gyulladáscsökkentő hatású
 • Hideg gőzzel nedvesíthetjük

DSC_0062_papayaDSC_0064DSC_0067DSC_0068

 

 

 

 TERRA SANA- MÉLY-TISZTÍTÓ MASZK

Fő hatóanyagai:

Kaolin: (összetétele: Ca, Mg, Al, SiO2, Fe, P, Zn, Se,) Tengeri eredetű anyag, amely tisztító, méregtelenítő, nyugtató hatású.

Montmorillonite: ( összetétele : Si, Ca, Mg, Cu, Se,Fe, K, Mn, Na) vulkáni eredetű de a tengerekben lerakodott agyag. Gyulladáscsökkentő, adszorbeáló, méregtelenítő hatású. Különlegessége a többi agyaggal szemben, hogy ásványi anyagi kisebb egységekben vannak jelen, valamint ionjai lazán kapcsolódnak egymáshoz és könnyen kicserélhetők ez az alapja annak, hogy képes a toxinok megkötésére. Ezen kívül magas szilícium tartalma miatt erősíti és elasztikussá teszi a bőrt.

További összetevők:..link a termékre

Miért ajánljuk, hogy dolgozz vele?

Mert…

 • A Terra Sana latinul egészséges földet jelent ezzel is kifejezi a cég, hogy ez a maszk teljesen természetes összetevőket tartalmaz.
 • Felszívja a pórusokból a felesleges faggyút, szennyeződést ugyanakkor visszajuttat a bőrbe számos hasznos ásványi iont.
 • Normalizálja a sejtanyagcserét és a faggyúmirigyek működését.
 • Képes fertőtleníteni a bőrfelszínt , kiváló sebösszehúzó és felgyorsítja a gennyes sérülések gyógyulását amely az acne-s bőrök esetében elengedhetetlen.
 • Tavaszi méregtelenítő kúrák kiegészítéseként kozmetikai kezelés sorozatként is beépíthető.

23

45

6

ALGEN –MODELAGE- LEHÚZHATÓ ALGA MASZK

Fő összetevői:

 Solum Diatomeae /diatómaföld, kovaföld: (összetétele: SiO2, Ca, Mg, Zn, Cu, Se, P) Adszorbeálja a baktériumokat, antioxidáns, elősegíti a kollagénképződést.

Algin:  A tengeri barna alga ( Laminaria) sejtfalában nagy mennyiségben előforduló viszkózus, gumiszerű anyag.  Hidratál, Puhít, lehetővé teszi a maszk gumiszerűvé szilárdulását.

Spirulina Maxima Powder:  egy kékeszöld algafaj. Gátolják a korai öregedést, regenerálják, vitalizálják a bőrt, antioxidáns hatású, szabályozza a faggyúmirigyek  működését, ásványi anyagai K, I, Mg, Cl, S, P, Mn, Zn, Se, szerepet játszanak a bőr vízháztartásának normalizálásában.

Fucus Vesiculosus  Powder /algakivonat:    Egyfajta barnamoszatból állítják elő. Gyulladáscsökkentő, hidratáló, hámosító.

További összetevők: ..link a termék leírásra

Miért ajánljuk , hogy dolgozz vele?

Mert..

 • A maszk hatására fokozódik a bőr mikrocirkulációja, feszesedik a bőr, pórusai összehúzódnak.
 • A maszk duzzanatcsökkentő és nyugtató hatása is jelentős.
 • Alga hatóanyagok ásványi alapban.

DSC_0094DSC_0095DSC_0096

DSC_0099DSC_0102

 

 

 

 

;

Vendégeknek ajánljuk

A Dermaviduals® termékcsalád nagyon kreatívan lett kifejlesztve. Ez megnyilvánul a termék kiszerelésénél. A kiindulás a bázis krémek, ezek az alapok. Meg lehet választani a bőrtípusunkhoz megfelelő alapkrémet (zsíros bőrre, normál és érzékeny bőrre , zsírszegény, száraz bőrre). A krém alapja egy úgynevezett DMS® alap. Jelentése Derma Membran Struktur, ez a DMS krém megegyezik a bőrünk (hidro-lipid réteg) által  termelt anyagokkal. Ezért képes a krémet bőrazonos anyagként felismerni és nem okozhat allergiát. Gyorsan beszívódik, nem hagy zsíros érzetet maga után. Az alap krémek is bőrsimító, feszesítő hatásúak, de ha szeretnénk  plusz hatóanyaggal meg lehet erősíteni a hatását. Itt lép életbe a kreativitás. A cég ugyanis külön gyártott hozzá használható koncentrátumokat, kivonatokat, szérumokat. Ezeket a külön hatóanyagokat lehet krém nélkül is használni, bőrre fel kell pöttyözni majd elkenni. Folyékony állagú anyagok, melyek szintén gyorsan beszívódnak. Krémmel használva fel kell vinni a bőrre, elkenni és utána krémezni, de lehet a krémmel együtt kikeverni bőrön és úgy felvinni majd elkenni. Azért előnyös ez a termékcsalád, mert megválasztható milyen hatóanyagbombát szeretnénk a bőrünknek adni. Pl.: Hyaluronsavat, D-panthenolt, Aloe-Verat? Természetesen a tájékoztató tartalmazza, hogy milyen bőrre ajánlott az adott termék használata. Így valóban képesek vagyunk minden problémát ápolni.

ARCTISZTÍTÁS

 A bőrápolás a tisztítással kezdődik. Reggel és este távolítsuk el a napi szennyeződéseket. Az arctisztítás annyira fontos lépés,hogy ha megfelelően végzed a megfelelő lemosóval az már önmagában is  látványos változást hoz.

Dermaviduals®  Reinigung Gel-arctisztító gél vagy Reinigngmilch mit DMS®

0102

03

0405

 

 

 

 

BŐRRADÍR

Sokan elhanyagolják annak ellenére, hogy csak heti egyszer lenne rá szükség. Fontos szerepet tölt be a bőrápolásban ugyanis eltávolítja az elhalt hámsejteket és  lehetővé teszi az aktív hatóanyagok felszívódását a későbbiekben . Az elhalt hámsejtek eltávolítása javítja a bőrünk oxigénellátását. Fontos , hogy bőrtípusunkhoz a megfelelő bőrradírt válasszuk. Rosaceas bőrök esetében nem ajánljuk a bőrradír használatát.

Dermaviduals® DMS Peelingcreme

08

03

TONIK

A tonik használata a lemosás után következik és ha esetleg bőrradírozunk akkor utána. Fontos tudni, hogy a toniknak nagy szerepe van a bőr PH érték visszaállításában, amennyiben kíméletes arclemosót használunk a tonik szerepe ebben az esetben megváltozik, a legjobb ha olyan tonikot választunk amelyek hatóanyag tartalma a felszín helyre állításában , visszaállításában vesznek részt. Válaszd a bőrtípusodnak megfelelőt és építsd be a mindennapi arcápolásodba!

Dermaviduals®  Gesichts Tonic

                           Gesichts Lotion M

                           Süüsmoon Lotion P

                           Süüsmoon Lotion N

06

ARCKRÉMEK

Az első és legfontosabb minden bőrtípus estében a hidratálás.  A napi ápolás elengedhetetlen része az arc be krémezése. Arckrémet úgy válassz hogy milyen bőrre szeretnéd használni. A Dermaviduals® termékeknél könnyű dolgod van , hiszen az alapkrémeket 3 fajtába soroljuk és a későbbiekben aktív hatóanyag koncentrátumokkal tudod bővíteni a hatás  fokozása érdekében. Kibővíted a krém hatóanyagaid a koncentrátumban található hatóanyagokkal.

Dermaviduals krémek:  DMS Basiscreme Classic

                                            DMS Basiscreme High Classic

                                             DMS Basiscreme High Classic Plus

Speciális  krémek:    Plutioderm Plus

                                    Novrithen

09

08

091112

14

 

 

KONCENTRÁTUMOK, SZÉRUMOK, KIVONATOK

A koncentrátumok használata már nagyon elterjedt a mai bőrápolási szokásokban ugyanis gyors-látványos eredményekkel bizonyítja hatásait. A Dermaviduals®  koncentrátumok, szérumok nanotechnológiával ellátott termékek így a bőr mély rétegébe szállítják a hatóanyagokat és ott fejtik ki hatásukat. Széles választéka megoldást nyújt minden bőrtípus ápolására. Egyszerű használata segít a mindennapi bőrápolás könnyű elvégzésében. Bőrre felpontozzuk és elkenjük. Ha szükségét érezzük krémmel összekeverve helyezzük az arcra. Fontos, hogy csak Dermaviduals® krémekkel szabad összekeverni.

Dermaviduals® koncentrátumok, szérumok, olajok, kivonatok

07
OLAJOK

Az egészséges és szép bőr megőrzésében  fontos szerepet játszanak az olajok. A bennük rejlő  telítetlen  zsírsavak  és vitaminok miatt szükségünk van rá.  A Dermaviduals® kozmetikumok olajai között megtalálod a bőr számára a legmegfelelőbb olajakat.

Dermaviduals® olajak:

SZEMKÖRNYÉK ÁPOLÁS

 Az mindennapi arcápoláshoz egy bizonyos kor után már hozzá járul a szemkörnyék bőrének kiemelt ápolása. Azért fontos, hogy ezt időben elkezdjük, hogy a kialakuló szarkalábakat kisimítsuk a mély ráncokat feltöltsük a kialakuló ráncokat gátoljuk, kitoljuk az öregedéssel járó folyamatokat. A szem körüli bőr hatékony , rendszeres ápolása , olyan kozmetikummal  amely speciálisan  a szem  környék ápolására lettek kifejlesztve. Nem irritálnak. Minden Dermaviduals® kozmetikum így lett kifejlesztve, hogy a vékony szem körüli bőrt ápolja , feszesítse, hidratálja és irritáció mentes legyen.

Dermaviduals® szemkörnyék ápolók:   Augengel Plus

                                                                   Augencreme

                                                                   Augentrost Liposomen Serum

15

 

 

 

 

KIEGÉSZÍTŐ KOZMETIKUMOK

A bőr nagyon hálás tud lenni, ha kellően foglalkozunk vele. A telje körű szépségápoláshoz hozzátartozik a kiegészítésként heti pár napon extra úgymond hatóanyagbombával lepjük meg.

Maszkokkal melyek vitaminokkal, olajokkal dúsítva látják el a bőr különböző szükségleteit.

Dermaviduals  kiegészítő ápolás:     DMS Maske mit Vitaminen

                                                              Vitamin Crememaske