Stepbystep Maszkok

Step by Step, avagy lépésről- lépésre hogyan használd helyesen a Dermaviduals® kozmetikumokat!

Szakembereknek ajánljuk

Az otthoni ápolás mellett nagy szerepet kap a kozmetikai kényeztetés vagy épp probléma kezelési eljárások , ezért a Dermaviduals® kozmetikum család fejlesztett ki olyan termékeket amelyekkel csak és kizárólag szakemberek dolgozhatnak. Ebbe nyújt most betekintést és egy kicsivel  több információt a következő képsorozatok, leírások.

ENZYM-PEELING –MASKE-  Enzymes peeling maszk

Fő hatóanyagai :

Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extrakt: ananász gyümölcs kivonat(összetétele:A és C-vitamin, szerves savakat (AHA) , valamint bromelain nevű fehérjebontó enzimet tartalmaz). A bromelain gyorsítja a bőr horzsolásainak, égési sérüléseinek gyógyulását és a bőr állagát fokozatosan javítja.

Carica Papaya Fruit Extrakt/ papaya gyümölcs kivonat:

(összetétele: enzimeket, ásványi anyagokat és vitaminokat A- C tartalmaz. A kivonatban a papain , chymopapain , lysozym fehérjebontó enzimek , valamint zsírbontó lipáz enzim található). Keratinoldó hatásán kívül nyugtató gyulladáscsökkentő is.

További összetevőit itt találod: link a termékre..

Miért  ajánljuk, hogy dolgozz vele?

Mert…

 • Biológiai bőrhámlasztás , amely természetes enzimeken alapul
 • Az elhalt hámsejtek eltávolításra kerülnek. Ez jobb hatóanyag felszívódást biztosít.
 • Ideális akné kezelésekhez is, mert behatol a bőrbe, fellazítja és eltávolítja a faggyúdugót.
 • Gyulladáscsökkentő hatású
 • Hideg gőzzel nedvesíthetjük

DSC_0062_papayaDSC_0064DSC_0067DSC_0068

 


TERRA SANA- MÉLY-TISZTÍTÓ MASZK

Fő hatóanyagai:

Kaolin: (összetétele: Ca, Mg, Al, SiO2, Fe, P, Zn, Se,) Tengeri eredetű anyag, amely tisztító, méregtelenítő, nyugtató hatású.

Montmorillonite: ( összetétele : Si, Ca, Mg, Cu, Se,Fe, K, Mn, Na) vulkáni eredetű de a tengerekben lerakodott agyag. Gyulladáscsökkentő, adszorbeáló, méregtelenítő hatású. Különlegessége a többi agyaggal szemben, hogy ásványi anyagi kisebb egységekben vannak jelen, valamint ionjai lazán kapcsolódnak egymáshoz és könnyen kicserélhetők ez az alapja annak, hogy képes a toxinok megkötésére. Ezen kívül magas szilícium tartalma miatt erősíti és elasztikussá teszi a bőrt.

További összetevők:..link a termékre

Miért ajánljuk, hogy dolgozz vele?

Mert…

 • A Terra Sana latinul egészséges földet jelent ezzel is kifejezi a cég, hogy ez a maszk teljesen természetes összetevőket tartalmaz.
 • Felszívja a pórusokból a felesleges faggyút, szennyeződést ugyanakkor visszajuttat a bőrbe számos hasznos ásványi iont.
 • Normalizálja a sejtanyagcserét és a faggyúmirigyek működését.
 • Képes fertőtleníteni a bőrfelszínt , kiváló sebösszehúzó és felgyorsítja a gennyes sérülések gyógyulását amely az acne-s bőrök esetében elengedhetetlen.
 • Tavaszi méregtelenítő kúrák kiegészítéseként kozmetikai kezelés sorozatként is beépíthető.

23

45

6


ALGEN –MODELAGE- LEHÚZHATÓ ALGA MASZK

Fő összetevői:

 Solum Diatomeae /diatómaföld, kovaföld: (összetétele: SiO2, Ca, Mg, Zn, Cu, Se, P) Adszorbeálja a baktériumokat, antioxidáns, elősegíti a kollagénképződést.

Algin:  A tengeri barna alga ( Laminaria) sejtfalában nagy mennyiségben előforduló viszkózus, gumiszerű anyag.  Hidratál, Puhít, lehetővé teszi a maszk gumiszerűvé szilárdulását.

Spirulina Maxima Powder:  egy kékeszöld algafaj. Gátolják a korai öregedést, regenerálják, vitalizálják a bőrt, antioxidáns hatású, szabályozza a faggyúmirigyek  működését, ásványi anyagai K, I, Mg, Cl, S, P, Mn, Zn, Se, szerepet játszanak a bőr vízháztartásának normalizálásában.

Fucus Vesiculosus  Powder /algakivonat:    Egyfajta barnamoszatból állítják elő. Gyulladáscsökkentő, hidratáló, hámosító.

További összetevők: ..link a termék leírásra

Miért ajánljuk , hogy dolgozz vele?

Mert..

 • A maszk hatására fokozódik a bőr mikrocirkulációja, feszesedik a bőr, pórusai összehúzódnak.
 • A maszk duzzanatcsökkentő és nyugtató hatása is jelentős.
 • Alga hatóanyagok ásványi alapban.

DSC_0094DSC_0095DSC_0096

DSC_0099DSC_0102