RÁNCOS IDŐS BŐRRE, VAGY KORAI BŐRÖREGEDÉS MEGAKADÁLYOZÁSA ÉRDEKÉBEN

DMS® - BASISCREME HIGH CLASSIC - Báziskrém normál és érzékeny bőrre/ zsíros és problémás bőrreDMS® – Basiscreme High Classic Plus arckrém száraz, zsírhiányos bőrre.

Értékes CERAMID 3 javítja a bőr vízmegkötő –vízmegtartó képességét. Bőrpuhító, hidratáló. Magas színvonalú ellátást biztosít a bőrnek SEAVAJJAL, SZKVALÁNNAL. Nappali és éjszakai ápoló arckrém.

INCI: Aqua, Olea Europaea Fruit Oil, Pentylene Glycol,Glycerin, Caprylic /Capric Triglyceride, Hydrogenated Lecithin, Butyrospermum Parkii Butter, Squalane, Xanthan Gum, Sodium Carboxymethyl Betaglucan, Ceramide 3

Macadamianuss-Öl - Makadámiadió olaj öreg bőrreMACADAMIANUSS ÖL- Makadámiadió olaj idős bőrre.

Barrier regeneráló, hidratáló. Gazdag telítetlen zsírsavakban ezért gyulladáscsökkentő és gyulladásmegelőző. Alkalmazhatjuk a DMS® bázis krémekhez hatóanyag koncentráció növelésére vagy önállóan az érett bőrök regenerálására és védelmére. Használható olajmasszázsra.

INCI: Macadamia Ternifolia Seed Oil (99,8%), Alcohol, Tocopherol, Caprylic/Capric Triglyce-ride, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid

Vitamin E - Nanopartikel - Vitamin E regeneráló nanorészecskeVITAMIN E NANOPARTIKEL – Vitamin E regeneráló nanorészecske.

Az E vitamin védi a bőrt a szabad-gyököktől, így a külső környezeti hatásoktól és az Uve sugarak károsító hatása ellen. Elősegíti a bőrsejtek megújulását. Alkalmazhatjuk a DMS® bázis krémekhez a hatóanyag koncentráció növelésére vagy koncentrátumként a dehidratált bőrök ápolására és védelmére. Kiváló az idős ráncos bőrre.

INCI: Aqua, Tocopheryl Acetate, Alcohol, Pentylene Glycol, Glycerin,Lecithin, Sorbitol, Xanthan Gum

Vitamin A - Nanopartikel - Vitamin A regeneráló nanorészecskeVITAMIN A NANOPARTIKEL – Vitamin A regeneráló nanorészecske.

A kollagén termelődés fokozódik és elősegíti a bőr regenerálódását. A koncentrátumot éjszakai használatra ajánljuk mert a napfényen való tartózkodás miatt a vitamin gyorsan elveszíti a hatékonyságát. Alkalmazhatjuk DMS® báziskrémekhez vagy koncentrátumként felpontozni s elkenni a megtisztított arcra. Kiváló idős, regenerálásra szoruló bőrre.

INCI: Aqua, Pentylene Glycol, Glycerin, Sorbitol, Olea Europaea Fruit Oil, Alcohol, Retinyl Palmitate(6.000IE VIT.A),Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Lecithin, Caprylic/Capric Triglyceride, Xanthan Gum, Citric Acid

Coenzym - Q10 - Nanopartikel - Q10 koenzim nanorészecske Ápolás és védelem érett bőrreCOENZYM Q 10 NANOPARTIKEL – Q10koenzim nanorészecske , ápolás és védelem érett bőrre.

Erős antioxidáns, öregedést késleltető, Javítja a bőr mikrokeringését. Alkalmazhatjuk a DMS bázis krémekhez a hatóanyag koncentráció növelésére vagy koncentrátumként , felpontozni a megtisztított bőrfelületre.

INCI: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Pentylene Glycol, Glycerin, Alcohol, Sorbitol, Lecithin, Xanthan Gum, Ubiquinone

Traubenkern - Extrakt - Szőlőmag bőrmegújító kivonatTRAUBENKERN – EXTRAKT – Szőlőmag bőrmegújító kivonat.

Antioxidáns hatású, bőrvédő ezért bármely bőrtípusra alkalmazható az idő előtti bőröregedés érdekében. Alkalmazhatjuk DMS® báziskrémhez a hatóanyag koncentráció növelésére vagy koncentrátumként felpontozni és elkenni a megtisztított bőrfelületre.

INCI: Aqua, Alcohol, Pentylene Glycol, Glycerin, Sorbitol, Lecithin, Vitis Vinifera Seed Extrakt, Xanthan Gum, Disodium Phosphate, Potassium Phosphate

Vitamin C - Liposomen-Konzentrat - C vitamin liposzóma koncentrátumVITAMIN C LIPOSOMEN KONCENTRAT- C vitaminos liposzómás koncentrátum. Halványító.

Antioxidáns, javítja a bőr ellenálló képességét.Kollagén szintézist fokozó. Alkalmazhatjuk a DMS® bázis krémekhez adagolva vagy koncentrátumként is felpontozni és elkenni a megtisztított bőrfelületre.

INCI: Aqua, Pentylene Glycol, Alcohol, Glycerin, Sorbitol, Sodium Ascorbyl Phosphate, Lecithin,Citric Acid, Xanthan Gum

Hyaluronsäure - Liposomen Plus - Hialuronsav liposzómávalHYALURONSAURE LIPOSOMEN PLUS – Hialuronsav liposzómával.

Minden bőrtípusra alkalmazható nem hagy zsírfényt. Hidratáló, ránccsökkentő, bőrkitelítő. Szemkörnyékre is ránckezelésre, ránccsökkentésre. Alkalmazhatjuk a DMS® bázis krémekhez a hatóanyag koncentráció növelésére vagy koncentrátumként felpontozni és elkenni a megtisztított bőrfelületen.

INCI: Aqua, Alcohol, Lecithin, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Glycine Soja Oil, Disodium Phosphate, Potassium Phosphate

GESICHTSLOTION M – Frissítő-feszesítő arctonikGESICHT LOTION M- Frissítő, feszesítő arctonik.

MEZEI ZSÚRLÓ –nak köszönhetően, feszesíti a bőrt és a kötőszöveteket. A PANTHENOL és az UREA intenzíven hidratálja a bőrt. Érett feszességét vesztett bőrre. napi használatra igény szerint. a bőrt bepermetezzük majd a tonikot finoman beütögetjük a kívánt arcrészeknél.

INCI: Aqua,Glycerin, Pentylene Glycol, Alcohol, Sodium Lactate, Propylene Glycol, Capryloyl Glycine, Equisetum Arvense Extract, Panthenol, Urea, Cucumis Sativus Fruit Extract