A Dermaviduals® kozmetikumokat a KoKo GmbH Co. KG gyártja, amely egy globális és gyorsan fejlődő vállalat Németországban. A Dermaviduals® név olyan termékeket foglal magában, amelyek támogatják és megőrzik az egészséges bőrt. Személyre szabott termékkínálatával minden bőrtípus kezelhető és javítható. Nagy hangsúlyt fektetve a bőr egészséges állapotának helyreállítására vagy épp annak megőrzésére. Ideális a problémás bőrökre, fiatal bőrökre vagy az öregedés késleltetésére. A kozmetikumok számos országban elérhetőek. Közöttük itt Magyarországon is.

Dr. Hans Lautenschläger  

KoKo GmbH Co KG ügyvezető igazgató (Dermaviduals Németország)

 

Dr. Lautenschläger Berlinben tanult kémiát és fizikát.  1980-as években a Natterman & Cie kutatási és fejlesztési osztálynak vezetője, ahol új gyógyászati ​​szereket fejlesztett ki a lipid anyagcsere zavarai, gyulladása és keringési betegségei területén. Ezután a Nattermann Phospholipid GmbH alkalmazási technológiáját irányította, mely Phosphatidylcholine tartalmú gyógyszerek és bőrápolási termékek fejlesztésével foglalkozott. 1998-ban csatlakozott a KOKO dermaviduals-hoz, és mint vezető partner nemzetközi hírű kozmetikai vállalatá tette. A termékek a bőrrel azonos dermális membránszerkezetet tartalmaznak, és egy különösen hatékony adagolási rendszert tartalmaznak, amit korábbi Phosphatidylcholine vizsgálataival kísérletezett ki. Dr. Lautenschläger több mint 200 iparági kiadványt és szabadalmat adott ki termékei számára.

 

A legmodernebb gyártási létesítmények elengedhetetlenek a korneoterápiás termékek előállításához, amelyek nem tartalmaznak tartósítószereket. A dermavidális készítményeket világszínvonalú aszeptikus laboratóriumokban állítják elő, biztosítva a mikroorganizmusok elleni védelmet.